top of page

Sommarläger för ungdomar på Högsand!


Målgrupp: Ungdomar* i åldern 13-19 år.

Börjar du i sjunde klass på hösten är du välkommen med.

Tid: måndag 8.6 - lördag 13.6

Plats: Kurscentret Högsand, Lappvik, Hangö

Deltagaravgift: 260€-300€

Förkunskaper inte ett krav.

Under veckan får deltagarna spela i band och skriva egna låtar. Till programmet hör även instrumentverkstäder, ljudteknik, improvisation med mera. Lägret avslutas med en konsert. Utöver det musikrelaterade programmet funderar vi också på teman som självkänsla, gemenskap, närvaro och normer via olika övningar. Tillsammans skapar dessa en programhelhet som strävar efter att bygga på deltagarens sociala och musikaliska självförtroende.

Undervisningen planeras på basen av deltagarnas önskemål och tidigare kunskaper, vilket möjliggör en blandad grupp för personer med olika mängder av erfarenhet.

Kurscentret Högsand ligger naturskönt vid havet i Hangö och erbjuder tillgång till en fantastisk simstrand samt kanoter, volleyboll, grillning, bastu och utespel.

Anmälningen är öppen till 30 april. OBS! Lägret är inhiberat pga coronavirusepidemin. Vi hoppas kunna ordna höstlovsläger och två sommarläger 2021!

Vid frågor kontakta: Sofia Fri-Xavier, Ansvarig producent, sofia@rockdonna.com, 044 5708394

*Rock Donnas verksamhet riktar sig till flickor, kvinnor och andra underrepresenterade könsidentiteter inom musikbranschen.

bottom of page