Bandveckoslut för vuxna 17-18 november i Ekenäs

 

 

Bandveckoslutet har 10 deltagarplatser för kvinnor och

icke-binära i åldern 20 år och uppåt. Förkunskaper inte ett måste.

 

Plats: Rock Donnas kontor, c/o Café Wilda, Gustav Wasas gata 4, Ekenäs
Tid: 17-18 november kl. 10-17
Deltagaravgift: 40-60€

 

 

DELTAGARAVGIFT
Deltagaravgiften omfattar undervisning, lunch och mellanmål. Om du inte är medlem kan du välja att bli det i samband med att du anmäler dig. Om du inte har möjligt att betala hela deltagaravgiften kan du ansöka om understöd av föreningen för att få avgiften subventionerad. Du kan välja att betala avgiften i flera rater.

 

PROGRAM
Under helgen får deltagarna bland annat prova på olika instrument, bekanta sig med låtskrivning och spela i band. Du kan se fram emot en rolig och kreativ helg med andra som delar ditt intresse till musik.

 

Vid frågor kontakta ansvariga ledaren Sofia Fri-Xavier, sofia@rockdonna.com

 

ANMÄL DIG HÄR
 

 

Please reload

Sponsorer och finansiärer
 

© Rock Donna rf 2020