top of page

MEME Vol 2 planeringshelg i Island!


Förra veckan deltog bandledaren Emilia Englund och deltagaren Julia Halttunen i planeringsdagarna för det internationella lägret Meme vol. 2 som hålls under augusti i Island!

Torsdagen hade vi en ganska skön början på planeringen. Vi började med att lägga upp en plan på allt vi måste åstadkomma under torsdagen och fredagen. Vi fick också en guidad rundtur av utrymmena som kommer användas under Meme lägret på sommaren. Vi gick igenom flera frågor gällande inklusivitet, säkra ställen mm. Vi planerade några "tracks" inför lägret i mindre grupper.

När programmet var slut fick man antingen fara på en ridtur eller till en närliggande utomhus bassäng - vi valde bassängen! Vindstilla, solsken och varma pooler är verkligen ett recept för välmående! På kvällen fick vi middag och vi hade en mer lugn stund för att snacka, skratta och göra pins!

Under fredagen jobbade vi vidare i arbetsgrupperna och på eftermiddagen presenterade alla grupper vad de kommit fram till. Efter det åkte vi till Reykjavik och åt middag på Stelpur Rokka!’s kontor. Dagen avslutades med en mysig konsert! Vi är nu tillbaka hemma igen och vill tacka alla som deltog för fina planeringsdagar. Vi vill rikta ett extra stort tack till Stelpur Rokka! som ordnat allt så bra!

Vi ses igen i augusti!

Julia & Emilia

bottom of page